PĀRCELTS! Maģisko burbuļu triku izrāde - Misterybubbles

6.Decembris, 2020, 16:00

Maģisko burbuļu triku izrāde, kas bija paredzēta 6.decembrī Viļānu KN  tiek pārcelta un notiks pēc  ārkārtas situācijas atcelšanas.

Detalizēta informācija par izrāžu pārcelšanu un rīcību ar biļetēm ir ievietota un tiks aktualizēta BIĻEŠU PARADĪZE interneta vietnē, sadaļā Covid – 19.

Skatīt šeit: https://www.bilesuparadize.lv/lv/covid19.

____________________________________________________________________________

6.decembrī, plkst. 16.00, Viļānu kultūras namā

Maģisko burbuļu triku izrāde “Mistery Bubbles”
(šovs bērniem un ģimenēm)

Burbuļu iluzionists, neona istaba, dūmu specefekti, burbuļu triki, animatori, vakara vadītājs ar rotaļām un diskotēku noslēgumā!
Beidzot arī Latvijā vēl neredzētā šovā vērosim pasaules klases burbuļu trikus, iluzionista Robert Valdman izpildījumā, kurš priecējis apmeklētājus visā pasaulē.

Pasākumā skatītāji varēs nofotografēties īpašā neona foto darbnīcā, kura tiks aprīkota ar speciālājām UV gaismām, lai bildes būtu īpaši košas un jautras.

Gaismas un dūmu specefekti padarīs izrādi aizraujošu gan lieliem, gan maziem. Izrādes noslēgumā ballīte balonos.

Katrai bērnu biļetei līdzi DĀVANIŅA – komplekts ar profesionālu burbuļu rīku un šķidruma koncentrātu 2,5 litriem burbuļu. Dāvaniņa skaistā dāvanas iepakojumā. Uzreiz pēc izrādes varēsiet pilnveidot burbuļu veidošanas mākslu arī mājās un pārsteigt kaimiņus ar neredzētiem lielo burbuļu priekiem. Dāvaniņas izsniedz pie ieejas pirms izrādes.

Uz vietas būs pieejams burbuļu veikaliņš, kurā varēs iegādāties citus burbuļu rīkus lielo burbuļu priekiem no www.ziepjuburbuli.lv

Izrādes ilgums - viena stunda un trīsdesmit minūtes.
____________________
Biļetes nopērkamas internetā www.bilesuparadize.lv un tās tirdzniecības vietās/kasēs. Biļetes cena bērniem no 11-15 eiro (komplektā burbuļu DĀVANIŅA 15 eur vērtībā ). Vecākiem vai pavadoņiem 6-10 eur (dāvaniņa nav iekļauta). Biļetes būs nopērkamas arī uz vietas, par vietu pieejamību zvanīt - 28600213

Biļešu skaits ļoti ierobežotā daudzumā!

Bērni līdz 1 gadam (ieskaitot) vecāku uzraudzībā, neaizņemot papildu vietu – tiek ielaisti bezmaksas. Vecākam jāpērk biļete.

Iesaki citiem: