Mini festivāls bērniem un ģimenēm

26.Jūlijs, 2020, 17:00
Viļānu pilsētas stadionā, 26.jūlijā no plkst. 17:00

KIDS bubble WONDERLAND – mini festivāls bērniem un ģimenēm.

Kids bubble Wonderland ir iespējams viens no taviem šīs vasaras labākajiem brīvdienu atpūtas galamērķiem, uz kurieni doties kopā ar visu ģimeni un iepazīt maģisko burbuļu pasauli. Jautras un interesantas burbuļu aktivitātes visa vakara garumā visām vecuma grupām. Bērni par burbuļiem būs sajūsmā!

Pasākumā notiks burbuļu šovs, un galvenais notikums būs burbuļu rekorda uzstādīšana katrai pilsētai sadarbībā ar MisteryBubbles. Uzdevums būs visiem kopā radīt pēc iespējas vairāk burbuļus gaisā. Kā arī atsevišķi ģimenes sacentīsies par “Garākā burbuļa” titulu pilsētā.

Bet pašas sacensības nav galvenais, svarīgi ir kopā pavadītais laiks ar ģimeni. Bērni visa vakara garumā – no plkst.17.00 līdz 20.30 varēs atpūsties un nofotogrāfēties burbuļu foto stendā “Apvelc ap sevi burbuli” un našķoties saldumu bārā, bet vakara kulminācijā būs dūmu burbuļu šovs ar vadītāju “BOBU”, kurš iesaistīs bērnus dažādās aktivitātēs. Mainoties 2 metru ierobežojumiem programma var tikt papildināta ar putu ballīti un piepūšamajām atrakcijām.

Māmiņas varēs iepazīt jauno skaistumkopšanas produkciju speciālajā “AVON” teltī.

Biļešu cenas un vairāk info, kā arī par pasākumiem citās pilsētās www.kidswonderland.lv
Biļetēm līdz 10.jūlijam atlaide -30% - 7 EUR ! Kā arī daudzbērnu ģimenēm īpaša cena. Biļetes pērc internetā www.ticketpoint.lv un pasākuma dienā uz vietas.

APMEKLĒJUMA NOTEIKUMI:

- Pasākumu aizliegts apmeklēt personām, kas atrodas Covid-19 infekcijas izolācijā, karantīnā vai pašizolācijā, vai ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm;
- Personām vecumā virs 65 gadiem, personām ar hroniskām slimībām (hroniskas elpošanas ceļu slimības, cukura diabēts, sirds asinsvadu sistēmas slimības, garīga rakstura traucējumi), kā arī personām ar imūndeficītu pasākuma laikā ievērot īpašu piesardzību un lietot sejas aizsegu (piemēram, masku, šalli, lakatiņu);
- Ievērot 2 metru distanci;
- Mazgāt rokas ar ziepēm un ūdeni vai alkoholu saturošiem roku dezinfekcijas līdzekļiem;
- Aizsegt degunu un muti ar salveti vai saliekt elkoni, kad klepo vai šķauda;
- Izvairīties no apskaušanās un sarokošanās;
- Sekot līdzi pasākuma norādēm, distancēšanās noteikumiem un pasākuma uzraudzītāju prasībām.
 
 
Iesaki citiem: